marți, 11 decembrie 2007

Cupa României
Unirea Urziceni, în sferturile de finalã
Echipa pregatitã de Dan Petrescu a obţinut o calificare de răsunet în sferturile de finală ale Cupei României, învingînd Steaua Bucureşti cu 2-0 (1-0). Unirea a avut o evoluţie entuziasmantă, controlînd de la început pînă la sfîrşit ostilităţile din teren.
Disputată pe un teren greu, partida a curs într-o singură direcţie, spre poarta stelistului Vîtcă, scorul final de pe tabela fiind mult prea blînd. Ciprian Petre a marcat primul gol (’18), el şutînd sec, din careu, după o acţiune pornită de la Cristi Constantin. Bordeanu, Onofraş şi Dănălache au trecut pe lîngă majorarea avantajului, pe care l-a reuşit însă Vali Negru.
La două minute după pauză, acesta a dublat scorul cu un şut de la limita careului mare. Unirea este echipa care ratează ocazie după ocazie, bara opunîndu-se la reluarea lui “Dănă“, iar Mara, Apostol şi, din nou Dănălache, au trecut pe lîngă golul trei. Publicul a aplaudat ca la spectacol o seară de excepţie a favoriţilor, care au inaugurat nocturna de pe Stadionul “Tineretului“ printr-o calificare absolut meritată. La finalul partidei, jurnaliştii prezenţi l-au desemnat pe Ciprian Petre jucătorul meciului.

Dan Petrescu: “2-0, scor prea mic faţă de ce s-a jucat“
“După meciul cu Mioveni aşteptam o reacţie pozitivă din partea jucătorilor, pe care îi felicit pentru prestaţia din meciul de azi. Totuşi, această victorie nu ar avea nicio valoare dacă nu trecem şi de Gloria Bistriţa în campionat. Am dominat tot meciul. N-am jucat cu Steaua 2, ci am jucat cu Steaua, pentru că jucătorii pe care i-am văzut în tricoul roş-albastru fac parte din prima echipă. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar 2-0 este un scor mult prea mic faţă de ceea ce s-a jucat“.

Niciun comentariu: