marți, 11 decembrie 2007

Final de an cu “U“ Cluj
Duminicã, 16 decembrie, de la orele 13,00, în direct pe Telesport, ialomiţenii, locul 3 în campionat, vor juca în deplasare la “U“ Cluj, codaşa Ligii I, în ultimul meci oficial din acest sezon, contînd pentru etapa a 19-a. În tur, Unirea s-a impus cu 3-2, la capãtul unui meci de infarct. Ardelenii au ratat victoria etapa precedentã, remizînd 2-2 în ultimele secvenţe ale întîlnirii de la Tîrgu Jiu cu Pandurii.

MM, înapoi în Ghencea?
“Urecheat“ de patronul Bucşaru dupã ieşirea din meciul cu Dinamo, managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, este dorit de suporterii stelişti înapoi în Ghencea. Mai mult, potrivit unor informaţii, MM ar fi fost contactat în ultimele zile de diverşi apropiaţi ai patronului Stelei, care l-ar fi rugat sã revinã la vicecampioana României. “Vreau sã vorbim despre Unirea Urziceni, care este o echipã frumoasã. Nu vreau sã bat cîmpii“ a zis MM. Conform unor surse apropiate managerului ialomiţenilor, Stoica s-ar fi întîlnit, întîmplãtor, cu unul dintre secunzii lui Lãcãtuş, iar despre o eventualã întoarcere în Ghencea, MM ar fi spus tranşant: “vin la Steaua cînd va cumpãra Bucşaru clubul“.

Portarul Lituaniei, dorit la Urziceni
Pe lîngã portarul naţionalei Moldovei, Nicolai Calancea şi portarul Norvegiei, Hakon Opdal, surse din cadrul grupãrii ialomiţene au dezvãluit cã FC Unirea este interesatã de portarul reprezentativei Lituaniei, Zydrunas Karcemarskas (24 ani), de la Dinamo Moscova. Titularul buturilor naţionalei baltice este intens curtat şi de echipa spaniolã Valencia. Conform aceloraşi surse, lituanianul ar condiţiona sosirea la Urziceni de transferul “la pachet“ al fratelui sãu, Rolandas (27 ani), vîrful echipei lituaniene Vetra Rudiskes.

Stancu, monitorizat chiar şi accidentat
Agenţia italianã Calciomercato a anunţat cã Bogdan Stancu este în atenţia lui Chelsea, aceeaşi echipã care şi-a trimis observatori la meciul de tineret România-Malta, scor 4-0, cînd cel poreclit “Motanul“ a înscris de douã ori. În urmã cu cîteva sãptãmîni, site-ul firenzeviola.it dezvãluia cã Fiorentina este interesatã de “noul Mutu“, italienii precizînd cã pe semnãtura jucãtorului de 20 ani se mai bate şi Atletico Madrid. Stancu a suferit o entorsã la glezna piciorului drept în meciul cu Dacia Mioveni, din etapa a 17-a, ratînd astfel meciurile sfîrşitului de an.

Petrescu: “O victorie extraordinarã“
Antrenorul Dan Petrescu s-a declarat satisfãcut de victoria clarã, menţionînd însã cã înaintea jocului s-a temut de bistriţeni. “Succesul este extraordinar pentru noi, mai ales cã mi-era teamã de acest meci. Victoria aceasta încheie un an pe teren propriu pe care nu-l visa nimeni, nici mãcar eu. Bãieţii au demonstrat cã au valoare“ a declarat “Bursucul“, care a completat: “sper sã duc pînã la capãt contractul cu Unirea. N-aş pleca de la Urziceni. Sînt fericit aici şi nici prin cap nu-mi trece sã plec, doar dacã voi avea o ofertã senzaţionalã ori voi fi demis“.

Niciun comentariu: