marți, 25 martie 2008

Dintr-un alt unghi
Unirea a irosit la Piatra Neamţ şansa de a reveni pe podium
Ce pãcat!
l în ciuda ocaziilor numeroase, ialomiţenii au trebuit sã se mulţumeascã la final doar cu o remizã „albã“
Urziceniul s-a chinuit la Piatra Neamţ cu Ceahlãul, scor 0-0, o echipã condamnatã parcã la retrogradarea în liga secundã. Ialomiţenii au dominat steril, trecîndu-şi însã în cont cîteva oportunitãţi rarisime pe care atacanţii le-au ratat cu seninãtate şi astfel au ratat şansa de a urca pe podium în Liga I.
Balul ocaziilor irosite a fost deschis de Pãdureţu (’15), al cãrui şut din interiorul careului s-a dus pe direcţia portarului. Apoi, Stancu (’28) a pus capul la centrarea lui E. Nicu, dar din nou portarul nemţean a fost la post. Acelaşi Stancu (’45) a încercat o execuţie a la Ronaldinho, dar mingea s-a dus peste.
Partea a doua a fost sãracã în fotbal pînã spre final, remarcîndu-se doar „dãruirea“ cu care pietrenii şi ialomiţenii încasau cartonaşele galbene. În ultimul sfert de orã, însã, Onofraş a dinamizat atacul adormit al Urziceniului. Mai întîi i-a oferit pe tavã o centrare lui Pãdureţu care din 7 metri a trimis cu capul tocmai în aut (’76). Din nou, Onofraş (’85) a şutat pe direcţia goalkeeper-ului nemţean, pentru ca Dãnãlache (’90+2) sã iroseascã şi ultima speranţã a Unirii. Loviturã de cap din 7-8 metri direct în bara transversalã! (G. Şeitan)

Niciun comentariu: