luni, 17 martie 2008

MM: „Anul ăsta nimeni nu a îndrăznit să ne ofere nimic“
Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni a intervenit telefonic la emisiunea Şocul Zilei, la Telesport, pentru a infirma zvonul potrivit căruia CFR-ul a oferit formaţiei ialomiţene suma de 300.000 de euro pentru partida cu Steaua.
„Am intervenit pentru a demonta un zvon: că patronul Stelei ar fi spus că ni s-ar fi oferit 300.000 de euro din partea CFR Cluj pentru a obţine un rezultat bun în Ghencea. Domnul Becali ştia foarte bine ce s-a întîmplat anul trecut cînd s-a intenţionat intervenirea pentru meciul Stelei de la Urziceni şi că Dumitru Bucşaru a refuzat categoric. Anul ăsta nimeni nu a îndrăznit să ne ofere nimic pentru că domnul Bucşaru nu acceptă aşa ceva. Nu s-a încercat şi nici nu se va încerca vreodata ceva de genul ăsta“ a declarat MM, care a adăugat:„eu vorbesc cu Andone la telefon, dar nu s-a pus problema să ni se ofere vreodată ceva“. Referitor la arbitrajul lui Ionel Ivan, Stoica a fost scurt: „nu comentez arbitrajul de aseară“.

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu e posibil ca un manager general sa salute galeria si tot stadionul steaua si pe prosti ai de la urziceni care era acolo intr-un colt al tribunei nici macar sa te uiti la ei!....norocul tau e ca oameni din urziceni au bun simt!...nu e posibil ca un manager al urziceniului sa fie invitat la o emisiune de sport si sa vorbeasca 99% de steaua!...iar el e platit pe baniiii grei de dnl bucsaru!....rusine!....e disperat dupa steaua ....