miercuri, 19 martie 2008

MM Stoica:
„În meciul cu Steaua au fost trei greşeli foarte mari de arbitraj“
Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, a fost asearã invitatul Ştirilor Sportive de la Realitatea Tv. „Meme“ a plecat din Ghencea în 2007, însă a recunoscut că Steaua va avea un loc aparte în inima lui. Stoica nu s-a ferit să treacă prin faţa suporterilor Stelei, cu doar cîteva minute înainte de startul jocului, şi a fost aplaudat de un stadion întreg. „A fost impresionant. Eram convins că nu voi fi primit cu ostilitate, dar nu mă aşteptam la această manifestare de simpatie. Suporterii stelişti ştiu ce am făcut, ştiu cît de dedicat am fost culorilor roş-albastre şi ştiu şi motivul pentru care am plecat“ a descris Mihai Stoica sentimentul pe care l-a trăit la stadionul „Steaua“.
Celălalt stelist de la Urziceni, Dan Petrescu a primit un altfel de tratament. A fost fluierat şi înjurat, semn că steliştii nu au uitat episodul Rapid. „A fost foarte afectat. Dar s-a creat o falsă impresie că ar fi fost fluierat de un stadion întreg. Au fost şi persoane care i-au adresat cuvinte mai puţin plăcute, dar au fost şi foarte mulţi care l-au aplaudat şi care ştiu că e un stelist convins, chiar dacă, de cîte ori joacă împotriva Stelei, e normal să-şi pregătească bine echipa pentru a obţine rezultate pozitive. El merită mai mult decît oricine, implicit decît mine, să fie aplaudat în Ghencea. El a făcut junioratul acolo, este un produs sută la sută al Stelei, a fost golgeterul echipei din postura de fundaş dreapta, a fost căpitanul echipei, a jucat pentru naţională de multe ori pe Ghencea“ a declarat Mihai Stoica.
Stoica a atacat voalat şi arbitrajele potrivnice de care a avut parte Urziceniul. „Din şase lovituri de pedeapsă, recunoscute la toate televiziunile care au avut imaginile şi au şi specialişti în arbitraj, am primit doar una, pe care am ratat-o. În meciul cu Steaua au fost trei greşeli foarte mari de arbitraj împotriva noastră“ a adăugat MM.
În încheiere, Mihai Stoica a infirmat categoric anunţul făcut de finanţatorul Stelei, care afirmase că la meciul de duminică cu Steaua, ialomiţenii au avut promişi 300.000 de euro de la CFR Cluj pentru a-i încurca pe roş-albaştri: „E o minciună sfruntată, chiar dacă a spus-o patronul Stelei. Dacă cineva a vrut să lanseze zvonul ăsta, atunci e un idiot notoriu, pentru că se ştie foarte clar că Unirea nu ia bani de la nimeni. Nici înainte, cînd era admisă prin regulament premierea echipelor pentru a juca corect, patronul Bucşaru nu accepta astfel de gesturi“.

Niciun comentariu: