luni, 3 martie 2008

Sîmbãtã, în nocturnã, cu Craiova
La sfîrşitul sãptãmînii, sîmbãtã, 8 martie, Unirea, locul 4 în Liga I, va juca pe propriul teren cu Universitatea Craiova, într-un meci contînd pentru runda a 22-a, «juveţii» învingînd etapa precedentã pe Pandurii Tîrgu Jiu cu scorul de 1-0. Meciul va fi transmis de Naţional TV, începînd cu orele 18,30. În tur, ialomiţenii s-au impus cu 1-0, pe final, prin reuşita din 11 metri a lui Bogdan Stancu.

Ialomiţenii nu s-au clintit în faţa Timişoarei, venind cu punct de pe Bega
Petrenaccio!
l «Bursucul» a orchestrat magistral echipa din punct de vedere tactic, umilindu-l în dese momente pe Uhrin jr.
Lui Dan Petrescu nu-i place sã piardã, iar «Bursucul» şi-a luat toate mãsurile la Timişoara sã nu aibã soarta lui Lãcãtuş cu Steaua ori a lui Andone cu CFR, şi a altor antrenori rãpuşi de bãnãţeni în tur. Ialomiţenii n-au mai repetat jocul spectaculos din sfertul de finalã al Cupei României, cu Rapid, dar au fãcut ce era mai bine: au venit cu punct de pe Bega. Iar Petrescu a demonstrat cã a înţeles ce înseamnã pragmatismul în lupta pentru UEFA.
În prima reprizã, timişorenii practic n-au existat. Onofraş (’7) l-a torpilat pe portarul bãnãţean, dar mingea s-a dus puţin peste transversalã. I-a rãspuns Karamian (’15), care l-a gãsit însã pe Stelea la post. Apoi, pe teren n-a mai existat decît o singurã echipã. Galamaz (’23), loviturã de cap puţin pe lîngã, Apostol (’40) loviturã liberã reţinutã in-extremis de portarul Popa, au semnat principalele ocazii în jumãtatea a doua a reprizei.
În partea a doua, la rampã au ieşit atacanţii. Dãnãlache (’63), şut din 7 metri în blocajul lui Aliuţã şi Onofraş (’71), loviturã de cap milimetric pe lîngã barã din centrarea lui Mara, au fost la un pas de a aduce toate punctele la Urziceni. N-a fost sã fie. Doar «bomba» lui Milhazes (’74) i-a dat ceva emoţii lui «Arnold», însã doar pentru statisticieni. (G. ŞEITAN)

Poli Timişoara-Unirea Urziceni 0-0
POLI: M. Popa-Luchin, Cînu, Brezinsky, Milhazes-Abiodun, Bãdoi, Aliuţã, A. Karamian-I. Ganea, Bucur (’79 Martinez). Antrenor: Dusan Uhrin jr
URZICENI: Stelea-L. Balint, Galamaz, D. Munteanu, Bordeanu-Mara, Burns, Brandan (’33 I. Apostol), Cr. Constantin (’68 Pãdureţu)-Onofraş (’79 B. Stancu), Dãnãlache. Antrenor: Dan Petrescu
Cartonaşe galbene: Luchin, I. Ganea, Karamian / D. Munteanu, Bordeanu, Cr. Constantin
Arbitri: M. Avram, A. Vidan, E. Ungureanu (toţi din Bucureşti)
Stadion: «Dan Pãltinişanu», 18000 de spectatori

Petrescu: «Am dominat tactic»
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat dupã meci cã echipa sa putea pleca cu toate cele 3 puncte de la Timişoara. «A fost un meci greu, am jucat cu cea mai bunã echipã acasã din campionat. Am dominat tactic, iar dacã Onofraş reuşea sã înscrie puteam pleca cu toate cele trei puncte» a precizat Mister, care a stat totuşi pe banca de rezerve deşi a acuzat o puternicã indigestie. Tehnicianul ialomiţenilor a adãugat cã timişorenii sînt principalii adversari pentru Cupa UEFA. «Ne vom bate în continuare cu Poli pentru cupele europene şi sper sã ajungem în finala cupei» a conchis Petrescu la conferinţa de presã.

Un comentariu:

Anonim spunea...

unirea urziceni a jucat un fotbal total aseara,daruire ,atitudine pozitiva,sacrificiu asa au tratat acest meci jucatori ialomiteni,remarc jocul lui onofras si mara ,onofras din postura de atacant a muncit enorm a recuperat fff multe mingi ,a sutat la poarta ,a dat cu capul a centrat a luptat ptr fiecare mingie ,mara facut diferenta jucator tehnic a stiut cand sa obtina un fault sau sa faca acel sprint de 30 m in minutul 92 !!felicitari ptr toata echipa