marți, 22 aprilie 2008

Augustus Constantin va arbitra partida Unirea Urziceni - Rapid
Arbitrul Augustus Constantin va conduce la centru meciul Unirea Urziceni - Rapid, care va avea loc, miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul „Tineretului, în etapa a 31-a a Ligii I. Constantin va fi ajutat la cele două linii de Eduard Dumitrescu şi Daniel Demetrescu, în timp ce Ionică Serea va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Alexandru Popescu şi Rodion Cămătaru.

Miercuri cu Rapid, sîmbãtã la UTA
Unirea Urziceni, locul 4 în campionat, va evolua miercuri, de la orele 20,30, împotriva Rapidului, într-o partidã contînd pentru etapa a 31-a a campionatului, meciul urmînd a fi transmis de postul Kanal D. Giuleştenii au învins runda precedentã, scor 1-0, acasã, pe Pandurii Tîrgu Jiu, iar în tur partida dintre cele douã formaţii care se vor întîlni în mîine searã s-a terminat la egalitate, 1-1. «Avem un meci extraordinar de greu cu Rapid, trebuie sã ne mobilizãm. Dacã luãm 4 puncte cu Rapid şi sîmbãtã cu UTA, avem şanse sã terminãm în primele 4 locuri» a declarat Petrescu despre meci.
De asemenea, sîmbãtã, 26 aprilie, ialomiţenii vor juca în deplasare la UTA, într-un meci din etapa a 32-a. Jocul va fi transmis de Telesport, de la orele 14,00.

Niciun comentariu: