vineri, 11 aprilie 2008

URZICENI - CFR CLUJ 1-1
Pragmatici

Urziceniul a ţinut piept CFR-ului, dovedind, dacă mai era necesar, că are faţă de cupele europene
Ialomiţenii în aşezarea clasică, 4-4-2, ardelenii schimbaţi faţă de partida pierdută pe teren propriu cu Pandurii, dar tot străini de fotbal. În condiţiile acestea, „leii de Bărăgan“ au ştiut să joace la rezultat şi, de ce nu, să nu piardă în faţa echipei care a condus fotbalul românesc în ultimele 22 de etape. Totuşi, meciul a început cît se poate de prost pentru băieţii lui Dan Petrescu. Cînd Dani a marcat, după doar 5 minute de joc, cu capul, la un corner bătut de Trică, se părea că vişinii vor avea o misiune facilă la Urziceni. N-a fost să fie, pentru că dacă „Bursucului“ nu-i place să piardă, nici jucătorilor săi.
Ialomiţenii n-au căzut, au revenit în meci şi după o minge trimisă de Burns (excelent mijlocaşul australian!) şi deviată nefericit de Dorsin, au egalat prin Dănălache (’10). Apoi, meciul s-a stins. Pînă la pauză nu s-a sesizat decît continua nervozitate a lui Fabbiani, efortul inutil al lui Trică, iar de partea cealaltă organizarea foarte bună a jocului Unirii.
Partea a doua a semănat cu un dute-vino între cele două careuri, dar fără rezultate notabile. Doar şutul lui Stancu (’58), scos de Stăncioiu şi foarfeca lui Onofraş (’86) au mai animat jocul, în timp ce clujenii nu l-au deranjat pe Stelea. (George Şeitan)

Niciun comentariu: