joi, 8 mai 2008

Dacia Mioveni-Unirea Urziceni 0-3
Petrescu: „Am fãcut un campionat extraordinar“
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, la finalul meciului cu Dacia Mioveni, cîştigat cu scorul de 3-0, că echipa sa a avut un sezon extraordinar, la finalul căruia s-a clasat pe locul 5 şi va juca finala Cupei României contra campioanei CFR Cluj. „A fost un meci dominat de la un capăt la altul de noi, fără istoric, am înscris trei goluri şi o mai puteam face. Cu acest rezultat, dacă ne ajutau şi rezultatele indirecte, puteam ocupa locul trei. Oricum, am făcut un campionat extraordinar, elevii mei merită felicitări„ a declarat Petrescu.

Dacia Mioveni–Unirea Urziceni 0–3
Cu gîndul la Cupă
A marcat Dănălache (16, 73, 89)
În mod firesc, Unirea Urziceni a dominat tot jocul, găsind în jucătorii Daciei simpli parteneri de antrenament. Astfel, golurile au venit normal în poarta lui Stanca. Trei la număr, plus alte mari ocazii ratate. Cele trei goluri au avut un singur autor: Dănălache.
Atacantul lui Dan Petrescu a înscris prima dată în minutul 16, după o centrare venită de la Pădureţu; apoi, în minutul 73, Onofraş îi pasează în faţa porţii goale, după o acţiune solitară, în care a lăsat în urmă toată apărarea Daciei; în minutul 89, a reuşit hat-trick-ul, după o bîlbîială în faţa porţii lui Stanca.

Niciun comentariu: