joi, 26 iunie 2008

Au plecat în Austria
Dan Petrescu:

„Se pare că la modă în acest moment sînt străinii!“
Jucătorii echipei Unirea Urziceni au plecat astăzi într-un turneu de pregătire de zece zile în Austria în cadrul căruia vor disputa patru partide de verificare. Pe 28 iunie, ialomiţenii vor întîlni formaţia ucraineană Tavria Simferopol, pe data de 1 iulie Unirea va da piept cu echipa maghiară Fehevar, în timp ce pe 3 iulie elevii lui Dan Petrescu se vor duela cu gruparea poloneză Diskobolia Groclin Grodszik. Al patrulea meci nu a fost încă stabilit urmînd să fie anunţat ulterior. La plecarea spre Austria, Dan Petrescu că toate echipele din Liga I se orientează spre jucătorii străini, în dauna românilor.
„Se pare că la modă în acest moment sînt străinii, după ce CFR Cluj a cîştigat campionatul. Noi am adus doi argentinieni, doi jucători pe care i-a văzut Mihai Stoica în Argentina. Sper să ne ajute, dar nu cred că trebuie să iei numai jucători străini pentru a avea succes. Noi am cumpărat şi patru jucători români, iar astăzi a venit şi portarul Daniel Tudor. Din punctul meu de vedere, o echipă de la noi trebuie să aibă coloană vertebrală formată din jucători români“ a spus Dan Petrescu.
Lucas Landa a semnat contractul şi va efectua vizita medicală în Austria, iar Santiago Frean va fi testat de antrenorul Petrescu în cantonament. O decizie cu privire la trasnferul său va fi luat la revenirea în ţară. În schimb portarul Daniel Tudor a semnat un contract pe doi ani cu gruparea ialomiţeană.

Niciun comentariu: