marți, 8 iulie 2008

Unirea i-a luat pe Tibi Bãlan şi Bruno Fernandes
Dan Petrescu şi-a luat elevii la 4 dimineaţa şi a plecat în Scoţia pentru al doilea stagiu de pregătire. Unirea va disputa un amical cu Celtic, campioana în exerciţiu din Scoţia.
Unirea are programate patru partide de verificare în Scoţia contra lui Livingston, Motherwell, Dunfermline şi marele meci cu Celtic, campioana en-titre. Deşi e conştient de importanţa turneului, Dan Petrescu are un singur gînd: toţi elevii săi să se întoarcă nevătămaţi şi pregătiţi pentru a repeta performanţa istorică din sezonul trecut. „Foarte important, e turneul în care pregătim campionatul şi Cupa UEFA. Avem patru amicale foarte tari, sper să nu mai avem accidentaţi, pe mine acum nu prea mă mai interesează meciurile. Sincer, sîntem cam speriaţi“ a declarat Dan Petrescu.
Altfel, Unirea Urziceni face achiziţii pe bandă rulantă. Rămaşi fără Balint, Burns şi Daniel Stan, accidentaţi pe o perioadă mai lungă de timp, ialomiţenii s-au mişcat repede şi i-au adus pe Tibi Bălan şi pe fostul căpitan al Ceahlăului, Bruno Fernandes. Venit de la Poli Timişoara, Bălan a semnat un contract pe şase luni în timp ce fostul căpitan al Ceahlăului, Fernandes, a semnat pe un sezon. Încîntat de achiziţiile făcute, Dan Petrescu speră să-l readucă pe Tibi Bălan în prim-planul fotbalului românesc. „L-am văzut şi eu la Sportul, era speranţă, cu mine a devenit certitudine, era la echipa naţională. Am plecat şi iar nu a mai fost nimic. Acum sper să găsesc iar bagheta magică să-l aduc la echipa naţională“ a conchis Petrescu

Niciun comentariu: