joi, 29 ianuarie 2009

Unirea i-a reziliat contractul lui Mara
Conducerea clubului Unirea Urziceni a anunţat, joi searã, oficial, faptul cã s-a despãrţit de mijlocaşul Bogdan Mara, chiar dacã acesta mai avea contract cu gruparea ialomiţeanã pînã în iarna acestui an.
„Rezilierea s-a produs pe cale amiabilã a contractului cu fotbalistul. Îi mulţumim lui Bogdan pe aceastã cale pentru performanţele reuşite împreunã şi îi urãm mult succes în continuare“ se aratã într-un comunicat oficial al clubului Unirea Urziceni.
Mijlocaşul fusese anunţat de conducere la începutul pregãtirilor pentru retur cã este liber sã-şi caute echipã din cauza salariului prea mare, aproape 160 de mii de euro anual, mult peste media salarialã a elevilor lui Dan Petrescu care se situeazã la 50-60 de mii euro pe sezon.
Rezilierea contractului lui Bogdan Mara s-a produs la doar o zi dupã ce fotbalistul declarase, miercuri, dupã amicalul cu formaţia spaniolã CF Elche, pierdut cu 1-4 de ialomiţeni, cã va pleca de la Urziceni pentru cã „patronul are o problemã personalã cu mine“. Mijlocaşul a jucat pentru ialomiţeni în 61 de partide şi a marcat de 13 ori.

Niciun comentariu: