joi, 9 aprilie 2009

MM: „Un egal cu Rapid ar fi bun“
Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, crede că o remiză în partida de sîmbătă cu Rapid ar fi un rezultat pozitiv pentru ialomiţeni. Şeful clubului din Bărăgan este însă contrazis de Onofraş şi Bălan, care spun că Unirea va juca la victorie cu giuleştenii.
„Va fi un meci greu împotriva giuleştenilor. Noi n-am reuşit pînă acum să cîştigăm pe teren propriu împotriva Rapidului. Meciul va porni de la 0-0 şi un rezultat de egalitate ar fi foarte bun“ a precizat Stoica. Pe de altă parte, atacantul Marius Onofraş crede că ialomiţenii vor avea un meci foarte greu deşi Rapid trece printr-o pasă mai proastă. „Rapid rămîne Rapid indiferent de ceea ce se întîmplă cu ei în această perioadă. Va fi un meci mult mai greu decît am avut cu Gloria Buzău, asta este clar. Sînt foarte puternici şi cred că sînt dornici de revanşă pentru că în partida tur am cîştigat chiar în Giuleşti“ a spus Onofraş.
De asemenea, Tibi Bălan crede că partida cu giuleştenii nu va avea similitudini cu jocul de la Buzău. „Urmează un meci cu totul şi cu totul diferit. O să fie un altfel de meci contra Rapidului, noi ne pregătim bine şi sperăm să cîştigăm. Noi am învins Rapidul la el acasă, acum speră şi giuleştenii să învingă la Urziceni“ a conchis Bălan.

Niciun comentariu: