joi, 11 iunie 2009

Festivitatea de premiere
Citeşte cum a primit Unirea Urziceni medaliile de campioană
Jucătorii formaţiei Unirea Urziceni au primit la finalul partidei cu Steaua, scor 1-1, tricourile, medaliile şi trofeul de campioni ai României de la reprezentantul LPF, Valentin Alexandru, în uralele suporterilor de pe stadion, care scandau numele echipei.
Imediat după finalul partidei jucătorii s-au strîns la centrul terenului şi au început să se bucure pentru performanţa pe care au obţinut-o. În acest timp, antrenorul Dan Petrescu nu a participat la bucuria elevilor săi, ci a mers la banca tehnică a Stelei pentru a-i felicita pe adversarii din acest joc. Abia apoi a mers lîngă jucători, împreună cu managerul general Mihai Stoica, şi au început să sărbătorească.
Bucuria a continuat în uralele suporterilor aflaţi la stadion, iar jucătorii au făcut o horă, l-au aruncat în sus pe managerul Mihai Stoica, apoi s-au aşezat toţi, unul lîngă altul, pentru a fi fotografiaţi în postura de noii campioni ai României, în timp ce strigau "Campionii, campionii". În tot acest timp, în afara stadionului cîteva sute de ialomiţeni au sărbătorit performanţa favoriţilor.
La stadion a fost prezent secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, care le-a înmînat ialomiţenilor tricourile şi medaliile de campioni. Fotbaliştii mergeau pe rînd pe un podium amplasat pe gazon şi după ce au primit distincţiile, împreună cu cei din staff-urile tehnic şi administrativ, căpitanului George Galamaz i-a fost înmînat trofeul care revine campioanei României.
Totuşi, căpitanul ialomiţenilor nu a ridicat singur trofeul pentru că mai mulţi jucători, dar şi antrenorul Dan Petrescu au vrut să pună mîna pe el în momentul cînd acesta a fost ridicat pentru a fi arătat publicului. Bucuria fotbaliştilor şi a staff-ului tehnic a fost însoţită de confetti în culorile alb şi albastru, dar şi de un foc de artificii.
Jucătorii s-au aşezat din nou pentru poze cu trofeul în mijloc, apoi toată echipa a plecat într-un tur de onoare al stadionului, în aplauzele tuturor suporterilor, care în acelaşi timp scandau "Hei, hei, Unirea!".

Niciun comentariu: