vineri, 19 octombrie 2007

Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj:
“Este actualul derby al campionatului“
Preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica crede că formaţia ialomiţeană ar trebui să abordeze detaşat meciul de duminică împotriva liderului CFR Cluj, deşi este conştient că ardelenii sînt principala forţă a Ligii I. «Ne aşteaptã un meci pe care trebuie sã-l abordãm cu dezinvolturã pentru cã nu avem nimic de pierdut. Întîlnim, şi o spun fãrã nicio reţinere, cea mai bunã echipã, cea mai în formã echipã din România, care meritã cu prisosinţã prima poziţie în clasament. O formaţie care ne trateazã serios, pentru cã Ioan Andone a fost la meciul nostru de acasã cu Poli Iaşi şi ne-a studiat» a explicat MM.
Managerul FC Unirea este de părere că jucătorii nu sînt apăsaţi de presiunea partidei, fie ea şi în deplasare şi s-ar mulţumi chiar şi cu un egal. «Nu cred cã vom avea o presiune suplimentarã pentru cã vom juca în Gruia. Indiferent ce rezultat vom obţine, în afara unei înfrîngeri, poate fi considerat un rezultat pozitiv» a declarat boss-ul de la Urziceni.
Altfel, preşedintele Stoica a întărit că meciul CFR Cluj-Unirea Urziceni este derby-ul Ligii I. «Este cel puţin reconfortant sã joci, în etapa a 11-a, actualul derby al campionatului, pentru cã se întîlnesc primele douã echipe din clasament. Mãrturisesc cã nu mã aşteptam ca, într-un timp atît de scurt, sã trãiesc la asemenea înãlţimi meciurile. Ne jucãm şansa şi, în ciuda indisponibilitãţilor din lot, bãieţii au demonstrat cã pot strînge rîndurile» a conchis Mihai Stoica. (G. Şeitan)

Niciun comentariu: