vineri, 2 noiembrie 2007

Elveţienii, după Bogdan Stancu
La partida de la Urziceni a fost prezent un scouter al formaţiei elveţiene FC Aarau. Cei din Ţara Cantoanelor l-au monitorizat pe Bogdan Stancu, atacantul echipei antrenate de Dan Petrescu, dar şi pe Adrian Cristea şi Ionel Dănciulescu, de la Dinamo. FC Aarau a trimis special la aceast meci un om, urmînd să facă oferte în iarnă.
“Am exersat la antrenamente jocul 10 contra 11“
Atacantul celor de la Unirea Urziceni, Bogdan Mara, a afirmat că antrenorul Dan Petrescu i-a avertizat pe jucători că s-ar putea ca arbitrul să elimine unul dintre jucătorii din Urziceni. “Dan Petrescu se aştepta la un asemenea arbitraj. Ne-a şi avertizat. Dinamo nu a pierdut de cînd a venit Zenga, este o echipă puternică. Noi sîntem sus acum, dar sînt presiuni mari. Am exersat şi la antrenament jocul 10 contra 11. Nu trebuia să dea aşa uşor roşu. Multe decizii au fost luate în grabă. E greu să joci contra lui Dinamo cu un om în minus o repriză întreagă. Dinamo este o echipă mare şi cu siguranţă va fi înaintea noastră la finalul campionatului. Toate ocaziile noastre au fost mai clare decît ale lor. Noi vrem să fim lăsaţi să jucăm“ a spus Mara.
Neînvinşi în faţa lui Dinamo
Dinamo şi Unirea Urziceni s-au întîlnit pînă acum de trei ori in Liga I, dar, suprinzător, bilanţul este favorabil ialomiţenilor. Echipa lui Dan Petrescu a reuşit să scoată două egaluri pe teren propriu, 1-1 şi acest 0-0, iar la Bucureşti a reuşit să strice sărbătoarea titlului de sezonul trecut pentru “cîini“, cîştigînd cu 2-1.

Niciun comentariu: