vineri, 14 decembrie 2007

Petrescu despre meciul cu “U“ Cluj:
“Vom fi greu de bãtut“
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat cã se teme de meciul de duminicã împotriva Universitãţii Cluj, menţionînd cã starea gazonului ar putea influenţa rezultatul partidei. “E normal sã îmi fac griji pentru meciul cu formaţia lui Gigi Mulţescu şi cred cã terenul nu va fi în condiţiile cele mai bune. Consider cã ardelenii îşi vor juca ultima şansã la meciul cu noi, pentru cã au probleme cu spectatorii şi vor o vacanţã liniştitã. Vã daţi seama ce meci greu vom avea“ a declarat Petrescu.
“Avem nevoie de cele trei puncte pentru a rãmîne pe podium în Liga I, însã cred cã va fi greu ca jucãtorii mei sã fie la fel de motivaţi cum au fost la meciul cu Gloria Bistriţa. Sînt conştienţi cã la mijloc e munca noastrã de un an, mai sînt aspectul financiar şi poziţia în clasament, deci nu cred cã vor fi relaxaţi. Dacã vor avea aceeaşi atitudine la Cluj, ca la partida cu Bistriţa, vom fi greu de bãtut“ a precizat “Bursucul“.
Partida “U“Cluj-Unirea Urziceni, contînd pentru etapa a 19-a a Ligii I, se va disputa duminicã, de la ora 13:00, şi va fi transmisã de Telesport.

Niciun comentariu: