joi, 21 februarie 2008

EXCLUSIV Interviu
Mara: „Vorbim pe teren, nu prin ziare sau la televizor“
Mijlocaşul Unirii Urziceni, Bogdan Mara, a acordat un scurt interviu la sfîrşitul partidei amicale cu Concordia Chiajna. Fotbalistul, care în aceastã toamnã va face 30 de ani, a prefaţat disputa din returul Ligii I.
Bogdan, cum a fost cu Chiajna?
În primul rînd a fost un joc de antrenament, un ultim test pentru meciul de sîmbãtã cu Oţelul. Tereul a fost însã puţin mai dificil. E bine cã am cîştigat, e o victorie de moral. A fost cam frig astãzi, sper cã se va încãlzi vremea pînã sîmbãtã şi sã vinã lumea la stadion sã ne ajute sã cîştigãm.
Calificarea în Cupa UEFA e un obiectiv realizabil?
La sfîrşitul campionatului sper sã fim în primele 6 echipe din Liga I, pe un loc de cupã europeanã. Acolo trebuie sã fim la final şi sper cã nu ne vor fi puse beţe în roate. Noi trebuie sã ne vedem de jocul nostru, sã fim uniţi şi concentraţi şi astfel ne vom atinge obiectivul. Restul nu ne intereseazã.
Sînt frustraţi granzii cã sînteţi în faţa lor în clasament?
Nu ştiu. Oricum, pe noi nu ne intereseazã jocurile de culise sau alte discuţii. Noi ne vedem de treaba noastrã, sîntem modeşti şi vorbim pe teren nu prin ziare sau la televizor.
Cum va fi meciul cu Oţelul?
Cu gãlãţenii va fi foarte greu pentru cã în aceastã pauzã de campionat s-au întãrit. Au o echipã care, personal, îmi place, o formaţie ofensivã care înscrie foarte multe goluri. Sper sã fim noi cei care vom învinge sîmbãtã. (George Şeitan)

Niciun comentariu: