luni, 31 martie 2008

O altfel de cronică
Unirea a încheiat 0-0 cu Farul, cu concursul arbitrilor
Din nou, FURAŢI!
l ialomiţenii ar fi trebuit sã primeascã douã lovituri de pedeapsã, dar centralul Teo Crãciunescu s-a fãcut cã nu le vede
Dupã remiza de la Piatra Neamţ, Urziceniul avea nevoie ca de aer de toate punctele în partida cu Farul Constanţa de pe teren propriu. Profitînd de paşii greşiţi ai principalelor adversare la un loc de cupã UEFA, Timişoara, Vaslui şi Dinamo, o victorie în meciul cu „marinarii“ i-ar fi adus pe elevii lui Dan Petrescu pe poziţia a 4-a în clasament, la egalitate cu Rapid.
N-a fost sã fie însã, mai ales pentru cã arbitrul de centru, Teodor Crãciunescu, s-a fãcut cã nu vede douã lovituri de la 11 metri. În chiar debutul jocului, Pãdureţu a fost busculat în careul constãnţenilor, dar fiul lui Ion Crãciunescu a fãcut semn cã meciul poate continua (’8). Apoi, sarabanda ocaziilor la poarta Farului a curs nemilos pînã la pauzã. Acelaşi Pãdureţu nu a ajuns o minge centratã de Onofraş (’10), C. Petre a şutat puţin peste transversalã (’25), iar Onofraş, cel mai bun om al gazdelor în prima reprizã, a ratat inexplicabil singur cu goalkeeper-ul farist (’27). Pe finalul primului mitan, Bilaşco n-a nimerit poarta dupã serviciul impecabil al lui Bordeanu (’42).
Partea secundã a fost altfel. Ialomiţenii nu şi-au gãsit cadenţa, dar nici poarta Farului. Rînd pe rînd, Bordeanu (’61), Mara (’67) şi Dãnãlache (’82) n-au fost inspiraţi în preajma buturilor constãnţenilor. Însã, în minutele de prelungire, Unirea trebuia sã primeascã un penalty la henţul lui Maxim în propriul careu, dar, din nou, Urziceniul a fost privat de un 11 metri clar ca lumina zilei. (George ŞEITAN)

2 comentarii:

Anonim spunea...

dnl george,korect trebuia sa avem 11 m in min 90,dar de data asta jocul echipei a suferit,intradevar sunt anumite echipe care chiar si daca pierde pe teren castiga la masa verde,sau ai ajuta arbitri,dar cu toate acestea am incredere in dan petrescu si sunt sigur ca echipa ca juca finala cupei si va termina si in primele 5 locuri....bafta multa

Anonim spunea...

Multumim pentru comentariul dvs
Echipa unireaurziceni.blogspot.com va ureaza o zi buna