joi, 13 martie 2008

Petrescu:
„Nu e vital un punct în Ghencea“
Antrenorul Dan Petrescu a declarat, miercuri, că nu pregăteşte în mod deosebit partida contra echipei Steaua Bucureşti. „E ca şi cum am juca la Mioveni sau la Buzău ori cu CFR Cluj. Nu ne pregătim în mod deosebit, ne concentrăm şi sper să găsim forma ideală. Cu Timişoara am făcut un joc bun în deplasare şi sper să reuşim şi în Ghencea acelaşi meci“ a declarat „Bursucul“.
Acesta susţine opinia lui Bogdan Stelea care a declarat că victoriile anterioare asupra Stelei nu vor conta. „Cînd joci cu Steaua nu ai cum să fi relaxat chiar dacă ai bătut de două ori, în campionat şi în Cupa României. Steaua are jucători care pot face diferenţa, iar de la mijloc în sus orice fotbalist poate decide meciul“ a adăugat Mister. Întrebat cum va fi confruntarea cu prietenul Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, Petrescu a răspuns tranşant: „pe teren nu vor juca nici Lăcătuş, nici Petrescu, vor evolua alţi jucători. Cînd începe meciul noi vom fi doar spectatori“.
Tehnicianul ialomiţenilor a completat că, pentru Unirea Urziceni, o înfrîngere în dauna Stelei nu ar afecta şansele de calificare în cupele europene. „Nu e vital un punct în Ghencea. Nu avem nimic de pierdut, iar o înfrîngere nu ne-ar afecta obiectivul. Cînd joci în deplasare cu Steaua, cu Dinamo, cu Rapid, orice punct cîştigat reprezintă un bonus“ a încheiat „Bursucul“. (George Şeitan)

Niciun comentariu: