duminică, 30 martie 2008

UNIREA URZICENI - FARUL 0-0
Naufragiu
de George Şeitan
Urziceniul s-a împotmolit acasă, cu Farul, şi are doar o victorie în cele 7 meciuri din 2008
Farul şi-a asumat la Urziceni rolul pe care îl joacă de obicei o echipă mică împotriva granzilor. Defensivă beton, plus contraatacuri. Gazdele au ocupat jumătatea adversă, însă ocaziile s-au născut greu. Şutul lui Ciprian Petre a fost aproape de a mîngîia transversala (26), apoi lovitura plasată a lui Onofraş, din 8 metri, a trecut aproape de stîlpul drept (27).
Şi Farul a fost aproape de gol, cînd Todoran l-a dărîmat pe Arnold cu un şut din interiorul careului. Pauza parcă i-a obosit şi mai tare pe cei 22 de jucători, care s-au tîrît spre finalul meciului. Bordeanu a încercat în două rînduri să-l păcălească pe Curcă, dar n-a nimerit poarta. Atît. Urziceniul pierde ritmul în lupta pentru Europa, iar Farul continuă să viseze la încă un sezon în prima ligă.

Stelea: „Trecem printr-o perioadă nefastã“
Portarul Bogdan Stelea a declarat, la sfîrşitul meciului cu Farul, că echipa ialomiţeană a pierdut două puncte importante. „Trecem printr-o perioadă nefastă. Nu reuşim să marcăm şi ratăm foarte mult. Cred că ne lipseşte puţin noroc deoarece faze de poartă avem. Am pierdut două puncte mari, la fel ca şi la Piatra-Neamţ“ a declarat goalkeeper-ul Unirii Urziceni.

Niciun comentariu: