luni, 5 mai 2008

UNIREA URZICENI - FC VASLUI 2-0
La revedere cu victorie

Sigură de participarea în Euro­pa sezonul viitor, Urziceniul lui Dan Petrescu este o echipă care joacă pentru orgoliul de a ter­mi­na cît mai sus în clasament într-un sezon fabulos pentru for­ma­ţia din Bărăgan. Fără strălucirea dată de golgeterul Ljubinkovici, moldovenii au jucat timorat în faţa pragmaticei Unirea. Ocaziile s-au născut greu pînă în minutul 20, cînd Balint a adus zîmbetul pe faţa mult prea a­gi­­tatului Dan Petrescu , în­scri­ind cu capul din apropiere. A fost sin­­gu­ra fază care le-a reamintit spec­ta­­to­­ri­lor că asistă la un meci de fotbal. O fază pe reprizăPartea secundă a fost la fel de în­chisă. Balint a încercat din nou să-şi plaseze lovitura de cap, însă Hăi­san a reţinut (47), iar Stancu a animat atmosfera, dar şutul său de la 20 de metri a trecut pe lîngă (56). Moldovenii au fost foarte aproape de egalare, dar Stelea a fost salvat de bară la execuţia lui Ma­tei din interiorul careului. Ono­fraş a înscris pe final, după o ac­ţiu­ne superbă, iar acum Urziceniul se poate gîndi deja la finala Cupei cu CFR, programată săptămîna vi­itoa­re. Oamenii lui Porumboiu sînt pe tobogan, la un pas de a pierde şi locul 7, poziţie ce le-ar fi asigurat pre­­zenţa în Intertoto. (George Şeitan)

“Stancu la Steaua? O onoare”
Cel mai rîvnit jucător al Urziceniului, Bogdan Stancu (20 de ani), a fost în premieră căpitan în partida de asea­ră. Tînărul atacant e foar­­te aproape de un transfer la Stea­ua. “Aşteptăm o ofer­tă clară. Ar fi o onoare ca el să ajun­gă în Ghencea”, a spus Dan Petrescu despre cel care i-ar costa pe roş-albaştri un milion de euro.
Părinţii lui MM Stoica, implicaţi într-un accident
Părinţii lui Mihai Stoica, preşedintele FC Unirea Urziceni, au văzut vineri moartea cu ochii, în timp ce se aflau în comuna Drăganu din judeţul Argeş. Ilie Stoica, de 74 ani, şi soţia sa, Elena Stoica, 72 de ani, din Bucureşti, se întorceau de la Arad şi s-au răsturnat cu maşina în localitatea argeşeană. Se pare că tatăl preşedintelui de club a adormit la volanul Mitsubishi-ului pe care îl conducea. Maşina s-a rostogolit în şanţ şi a fost serios avariată, însă Ilie Stoica a scăpat nevătămat. Mama lui Mihai Stoica a suferit o luxaţie la mână, dar nu a rămas internată. Mihai Stoica a venit la Spitalul Judeţean, unde se aflau părinţii săi, imediat ce a aflat de accident.

Niciun comentariu: