marți, 29 iulie 2008

Petrescu:
„Trebuie sã lucrãm mult“
Antrenorul Dan Petrescu a declarat, la finalul partidei, cã se aştepta la un joc foarte puţin spectaculos, dar nu a înţeles de ce jucãtorii sãi au fost timoraţi. „Era de aşteptat sã nu fie un meci foarte spectaculos, ştiam cã Braşovul are jucãtori de valoare, dar ce nu pot înţelege este de ce ai mei s-au speriat. Trebuie sã lucrãm mult la finalizare. Nu ai voie sã iei gol în minutul 94 şi este o adevãratã problemã cã luãm mereu gol în ultimul minut“ a tunat „Bursucul“. Totuşi, antrenorul ialomiţenilor s-a declarat mulţumit de evoluţia atacantului Rusescu, despre care a spus cã a debutat „excelent“, însã l-a pus la zid pe Tibi Bãlan, care a fost eliminat. „Credeam cã s-a maturizat şi de asta l-am şi luat împrumut de la Sportul. Cred cã a luat-o în jos, nu în sus“ a conchis Petrescu.

MM Stoica a lãudat Braşovul
Managerul general al ialomiţenilor, Mihai Stoica, era vizibil afectat de rezultatul negativ obţinut de Unirea Urziceni în prima etapã a noului sezon competiţional. Totuşi, MM a gãsit puterea de a lãuda adversarul lui Mara&Co, chiar dacã ialomiţenii au fost la un pas de obţinerea unei remize echitabile. „Braşovul este o echipã nou promovatã, dar cu un antrenor al cãrui palmares îl cunoaştem cu toţii. Un antrenor care ştie sã organizeze jocul şi are jucãtori cu o mare experienţã la nivelul primei divizii“ a declarat Stoica la sfîrşitul jocului.

Stan, la Bologna
Atacantul Daniel Stan a plecat sãptãmîna trecutã la clinica Isokinetic din oraşul italian Bologna pentru a urma un program de recuperare. Vîrful adus în aceastã varã de la Oţelul Galaţi, contra sumei de 150 mii de euro, a fost operat în urmã cu o lunã, la Bucureşti, pentru o leziune a cartilagiului la genunchiul piciorului stîng. Stan s-a accidentat în timpul stagiului de pregãtire al ialomiţenilor de la Braşov, ratînd cantonamentele Unirii Urziceni din Austria şi Scoţia.

Niciun comentariu: