vineri, 11 iulie 2008

Urziceni-Livingstone 1-1
Petrescu are 5 jucători titulari accidentaţi
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, are mari probleme de lot, formaţia ialomiţeană avînd 5 jucãtori titulari accidentaţi.
Joi seară, în amicalul cu Livingstone, încheiat 1-1, mijlocaşul la închidere Ricardo Gomes a ieşit de pe teren accidentat şi este suspect de ruptură musculară. Conducerea formaţiei din Urziceni a anunţat cã jucãtorul brazilian va fi indisponibil cel puţin o lunã, urmînd sã rateze startul Ligii I. Altfel, atacantul Daniel Stan a fost operat în urmã cu o sãptãmînã, din cauza unei leziuni la ligamentele genunchiului stîng, Laszlo Balint s-a accidentat grav în amicalul pierdut de ialomiţeni cu Tavria Simferopol în Austria, scor 1-2, iar Jacob Burns a suferit o accidentare la lotul naţional în urmã cu o lunã şi jumãtate. De asemenea, înainte de plecarea în Scoţia, managerul general Mihai Stoica a anunţat cã fundaşul dreapta Dan Matei acuzã probleme medicale la genunchiul piciorului drept, fiind indisponibil cîteva sãptãmîni.


Urziceni-Livingstone 1-1
Portarul Tudor, primul meci ca titular
Aşa cum am anunţat, echipa antrenată de Dan Petrescu, Unirea Urziceni, a remizat, cu formaţia Livingstone, scor 1-1, în primul meci amical pe care ialomiţenii l-au susţinut în Scoţia. Singurul gol a fost marcat de mijlocaşul Raul Rusescu, la prima atingere de balon. Tehncianul Dan Petrescu a început meciul cu următoarea formulă: D. Tudor-Epaminonda, Galamaz, Mehmedovic, Brandan-Mara, Ricardo, Apostol, Pădureţu-Onofraş, Dănălache. După pauză, antrenorul Dan Petrescu a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie. Următoarea partidă de verificare a Unirii se va desfăşura sîmbătă, atunci cînd ialomiţenii vor evolua împotriva scoţienilor de la Motherwell.

Niciun comentariu: