joi, 4 septembrie 2008

Petrescu: „În următoarele trei partide voi alinia trei echipe“
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, joi, că în următoarele trei meciuri oficiale, cu Rapid, Hamburg, în Cupa UEFA, şi Universitatea Craiova, va alinia trei formule diferite de echipă pentru că are un lot numeros, format din 26 de fotbalişti.
“Nu e nicio problemă dacă voi fi suspendat, echipa nu va avea de suferit. Şi din tribună se conduce foarte bine o echipă. Nu am zis niciodată că voi trimite rezervele cu Rapid. În următoarele trei meciuri voi trimite echipe diferite în teren. Am 26 de jucători în lot, dar nu mă gândesc la partida cu Hamburg, doar meciul cu Rapid contează acum pentru mine“, a spus Petrescu.
În privinţa meciului din Liga Campionilor, pe care fosta sa formaţie Chelsea Londra îl va disputa cu campioana României, CFR Cluj, Petrescu a mai precizat: “Nu am cum să mă duc la meciul tur de la Cluj, pentru că am meci de Cupa UEFA, dar pentru retur deja mi-am rezervat biletele. Deja m-au sunat cei de la Chelsea să mă întrebe de CFR Cluj. Pe cine să caute ei în România, dacă nu pe mine? Sincer, cei de la Chelsea nu au auzit de CFR Cluj. Oricum, englezii pornesc ca mari favoriţi în ambele manşe“.

Niciun comentariu: