joi, 4 septembrie 2008


Ialomiţenii au un nou sponsor principal
Liderul campionatului României, Unirea Urziceni, şi-a prezentat, joi, noul sponsor principal din acest sezon al Ligii I. Alexandros Group, divizia auto a Alexandrion Group, va fi noul sponsor care va fi inscripţionat pe tricourile echipei antrenate de Dan Petrescu. Parteneriatul se va întinde, într-o primã fazã, pe durata unui an competiţional, iar valoarea financiarã se ridicã la aproximativ 1 milion de euro.
„Ne dorim un parteneriat de lungã duratã pentru cã e vorba de o companie foarte mare, alãturi de care vrem sã cîştigãm multe trofee» a declarat managerul general Mihai Stoica, în timp ce antrenorul ocupantei primului loc în Liga I, Dan Petrescu, a completat: “Sînt mîndru cã un club aşa de mic ca al nostru reuşeşte sã atragã un sponsor de un asemenea calibru. Prin muncã şi seriozitate se pot obţine rezultate foarte bune. Sperãm sã lucrãm cît mai mult împreunã şi sã avem satisfacţii, atît în campionat, cît şi în Cupa UEFA“.
„Alexandros Motors s-a alãturat fotbalului şi a ales sã îşi asocieze numele cu echipa pregatitã de Dan Petrescu pentru cã regãseşte în jocul acesteia multe dintre principiile dupã care se ghideazã în lumea afacerilor: muncã, disciplinã, seriozitate, un parcurs fãrã compromisuri şi rezultate obţinute prin forţele proprii. Unirea a avut un start foarte bun în campionat, urmeazã meciurile din Cupa UEFA şi le ţinem pumnii în continuare“ a declarat Nawah Salameh, preşedintele Alexandrion Group. Acesta a dezvãluit cã în cazul unei calificãri a Unirii în grupele Cupei UEFA, existã posibilitatea ca jucãtorii sã primeascã fiecare cîte un automobil Hover.

Niciun comentariu: