joi, 5 martie 2009

Felix Grigore, directorul general al Unirii Urziceni

„Ne dorim victoria la Piteşti“
Duminică seara, Unirea Urziceni v-a întîlni în deplasare pe FC Argeş. Partida din Trivale se anunţă mai mult decît interesantă pentru că ialomiţenii sînt o echipă foarte puternică în deplasare, în timp ce argeşenii reprezintă o formaţie care nu a pierdut încă pe teren propriu în acest campionat. Directorul general al Unirii Urziceni, Felix Grigore, a prefaţat duelul dintre cele două echipe.
-La ce vă aşteptaţi de la meciul cu FC Argeş?
-În primul rînd mă aştept să fie un meci greu, pentru că FC Argeş a demonstrat că este o echipă valoroasă, care poate pune probleme oricui. Să nu uităm că şi în tur am avut un meci foarte greu cu FC Argeş, pe care l-am cîştigat pe final cu 3-2.
-Putem spune că ambele echipe au avut ghinion în prima etapă?
-Mai mult ca sigur. Noi i-am dominat categoric pe cei de la FC Braşov, care au avut noroc cu Dani Coman, care este un portar foarte valoros, iar FC Argeş a jucat bine la Timişoara, dar a luat gol în minutul 86. În momentul în care pierzi sau cîştigi un meci în ultimele minute, consider că este o chestiune de noroc sau ghinion, pentru că nu mai există luciditate în acele momente.
-Vine Unirea la victorie?
-Noi ne dorim să cîştigăm cît mai multe partide, pentru că vrem să evoluăm în Cupa UEFA. Sîntem convinşi că la Piteşti ne aşteaptă o deplasare grea, pentru că întîlnim o echipă care joacă fotbal şi nu se apără. Noi ne dorim victoria, dar ştiţi cum se spune, să lăsăm faptele să vorbească şi nu vorbele.
-Are Unirea Urziceni vreun avantaj în acest meci?
-Nu cred, pentru că din cîte ştiu eu meciul pleacă de la 0-0. Acum serios vorbind, nu are niciun avantaj, pentru că totul se joacă pe teren şi în acel moment nu mai contează că noi sîntem pe locul 2 şi FC Argeş pe locul 8.
Sursa: Ziarul Top

Niciun comentariu: