vineri, 20 martie 2009

Rusescu: „Concentrare şi seriozitate la Mediaş“
Unirea Urziceni va juca sîmbãtã, în direct la GSP TV, de la ora 15,00, cu revelaţia ultimelor douã etape de campionat, Gaz Metan Mediaş, care a izbutit cîte un egal în etapele precedente cu Dinamo (1-1) şi Timişoara (0-0). Ialomiţenii sînt de pãrere cã vor avea un meci cît se poate de greu împotriva echipei ardelene.
„Din ce am vãzut eu Mediaşul atacã aproape cu toţi jucãtorii. Au început însã sã aparã surprizele în acest campionat, Gaz Metan i-a încurcat pe Dinamo, iar alb-roşii se vor încurca şi la Buzãu» afirmã fundaşul stînga al Unirii Urziceni, Valeriu Bordeanu.
De asemenea, atacantul Raul Rusescu, cel care a marcat primul gol al ialomiţenilor în acest retur, în victoria 2-0 din etapa trecutã cu Pandurii Tîrgu Jiu, crede cã medieşenii s-au schimbat faţã de prima parte a sezonului.
„Mi se pare un retur nebun dupã cele 3 etape de pînã acum. Ţinînd cont cã au fost rezultate mai puţin aşteptate în acest retur, cred cã vom avea un meci foarte greu la Mediaş. Gaz Metan nu mai este echipa din tur, pe care am învins-o clar cu 4-0. Este mult mai organizatã şi vom avea probleme dacã nu vom fi la fel de serioşi şi de concentraţi ca pînã acum“ a precizat internaţionalul de tineret al Urziceniului.

Petrescu: „Trebuie să fim atenţi“
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a menţionat că se aşteaptă la un meci greu cu Gaz Metan Mediaş, ţinînd cont de ultimele evoluţii ale ardelenilor în campionat. „Ei sînt pe val acum, dar nici noi nu sîntem o echipă uşor de bătut. Trebuie să fim atenţi şi să cîştigăm, pentru că sînt multe echipe în frunte, iar orice pas greşit contează„ a precizat antrenorul ialomiţenilor. Chiar dacă mai sînt etape pînă la finalul campionatului, Petrescu nu acceptă paşi greşiţi, pentru a-şi îndeplini obiectivul. „În primul rînd să obţinem calificarea pentru Cupa UEFA, apoi vom vedea... Dacă vom avea o postură bună, atunci ne va interesa şi Champions League. Eu îmi doresc întîi o calificare în Europa, aşa că nu e rost să trecem la speculaţii“ a conchis tehnicianul Unirii.

Niciun comentariu: