miercuri, 6 mai 2009

FARUL - URZICENI 0-1
Irezistibili

Urziceniul calcă pe cadavre în cursa pentru titlu. Trupa lui Dan Petrescu nu a arătat nici un pic de milă faţă de Farul, le-a mai dat un brînci "rechinilor" către eşalonul al doilea şi a pus mîna pe toate punctele. Succesul de ieri a semănat cu precedentul obţinut "afară" de Unirea, la Iaşi. Atunci a fost 2-0, la Constanţa numai 1-0, dar în ambele situaţii echipa "Bursucului" nu i-a dat nici o şansă adversarului.

Bilaşco a lovit bara de două ori, Rusescu şi Frunză au mai irosit alte patru situaţii clare şi de aceea victoria ialomiţenilor a fost una la limită. Gazdele au scăpat cu un singur gol primit şi cu iluzia unei posesii superioare, dar se pregătesc deja de un viitor sezon în "B". Asta dacă nu cumva promovarea Deltei Tulcea va elibera un loc în Liga I tocmai pentru vecinii de judeţ.
ŞTIRILE MECIULUI
- Galamaz e răcit şi de aceea a urmărit partida de la masa presei. În tribună a stat şi Dănălache. Vîrful a avut nunta în weekendul trecut, motiv pentru care l-a supărat pe Petrescu: "Ai fi putut să mai aştepţi un pic, pînă la finalul sezonului!".
- "Rechinii" au contestat cu vehemenţă golul lui Iulian Apostol, reuşit într-o fază în care Bilaşco, aflat în poziţie de ofsaid, a influenţat faza, incomodîndu-l pe portarul Curcă.
- Iulian Apostol e coşmarul Farului. Fostul "rechin" a fost dat afară de constănţeni în vara lui 2007 şi de atunci i-a învins mereu pe constănţeni. Anul trecut a fost 1-0 pentru Urziceni, cu gol marcat de el din "foarfecă", ieri a fost din nou unicul marcator.

Niciun comentariu: