sâmbătă, 13 iunie 2009

Mihai Stoica:
"Cred că vom juca meciurile din Liga Campionilor pe Ghencea"
Deşi nu e nimic oficial, aproape sigur Unirea Urziceni va evolua în grupele Ligii Campionilor pe stadionul Steaua. Mihai Stoica, fostul manager din Ghencea şi actualul şef al campioanei, a recunoscut că varianta stadionului din Bucureşti este cea mai plauzibilă.
După ce Unirea Urziceni a cîştigat campionatul şi s-a calificat automat în grupele Ligii Campionilor s-a pus problema unde va evolua echipa ialomiţeană în competiţia europeană, pentru că arena din Urziceni nu este omologată. Stadionul "Steaua" a părut cea mai bună variantă, însă presa a vorbit şi despre arena din Piatra-Neamţ sau chiar de cea din Klagenfurt (Austria). Cum UEFA nu permite unei echipe să-şi dispute partidele din Liga Campionilor de pe teren propriu într-o altă ţară, iar Bucureştiul e mult mai aproape de Urziceni decît Piatra-Neamţ e aproape sigur faptul că Unirea va juca pe Ghencea meciurile de Liga Campionilor.
În plus, Dan Petrescu şi Mihai Stoica au fost pe ştatele de plată din Ghencea, iar acest lucru îi aduce mai aproape pe suporterii roş-albaştri de echipa din Urziceni.
"Cred că cele mai mari şanse le va avea stadionul Ghencea, în vederea jocurilor din Liga Campionilor. Iubesc şi respect suporterii Stelei, chiar dacă am refuzat anumite invitaţii din partea conducerii sau a suporterilor. Acum, faptul că activez într-un club rival Stelei, nu îmi va schimba afecţiunea faţă de această echipă, însă trebuie să-mi văd de viitor şi acesta este Unirea Urziceni" a declarat Mihai Stoica, pentru Sport Total FM.

Niciun comentariu: