vineri, 7 august 2009

Petrescu, tot supărat pe jucătorii campioni
«Mai putem aduce 7-8 jucători»
Înaintea meciului cu Rapid, care se va disputa sîmbătă, 8 august, antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu şi atacantul Marius Bilaşco au susţinut o conferinţă de presă la baza de pregătire a formaţiei ialomiţene.
«Contra Rapidului vom debuta acasă în acest an şi ne întîlnim cu propriii suporteri după ce sezonul trecut am cîştigat campionatul. Va fi un meci strîns, cu goluri puţine. Din partea jucătorilor mei mă aştept la mult mai mult decît la primele două meciuri din acest sezon. Vom avea şi ceva absenţe de marcă şi aici mă refer la Galamaz, Arlauskis şi Ricardo. Rapid este favorită în meciul de sîmbătă, pentru că noi jucăm foarte slab. Ei au dat patru goluri cu Poli Iaşi şi au arătat ca o echipă adevărată» a spus Petrescu.
Tehnicianul a lăsat apoi să se înţeleagă că este nemulţumit de unii jucători, iar aceştia nu trebuie să creadă că au un loc asigurat în echipă, pentru că perioada de transferuri se încheie abia pe 31 august: «Acest meci va fi un test foarte important pentru elevii mei. Contra CFR-ului au intrat nemotivaţi şi rămîne de văzut dacă a fost doar o întîmplare. Pînă la expirarea perioadei de transferuri mai putem aduce 7-8 jucători şi să revigorăm lotul. Jucătorii pot sta chiar şi 20 de zile în cantonament dacă nu cîştigă. Sînt plătiţi să joace fotbal, iar prioritatea numărul unu ar trebui să fie fotbalul. Şi eu am casă şi familie dar mă concentrez pe funcţia de antrenor».
În ceea ce îl priveşte pe Vasile Maftei, Petrescu a afirmat despre el că este cel mai important jucător pe care ialomiţenii l-au adus vreodată şi speră că atunci cînd revine la forma maximă să îşi facă datoria cît mai bine. «Chiar dacă a fost legendă la Rapid şi are sufletul acolo, acum este aici şi trebuie să facă treabă» a precizat tehnicianul, care a vorbit şi despre portughezul Antonio Semedo: «Nu este pregătit deloc din punct de vedere fizic şi nu înţeleg de ce. Aş fi vrut să îl folosesc cu Rapid, el ar fi vrut să joace, dar nu se poate şi va fi în afara lotului».
Atacantul Marius Bilaşco este de părere că Rapid formează un grup foarte puternic, dar îşi doreşte ca echipa sa să obţină prima victoria din acest an în faţa propriilor suporteri: «Sperăm să spargem gheaţa cu Rapid, chiar dacă va fi un meci extrem de greu pentru că ei sînt în formă. Sper să facem un meci bun şi să cîştigăm, chiar dacă am început mai prost sezonul».

Un comentariu:

Anonim spunea...

acum am descoperit acest site. are multe informatii despre echipa noastra. Felicitari, George Seitan.