luni, 29 octombrie 2007

Dan Petrescu:

“Dacã vom juca împotriva lui Dinamo
cum am fãcut-o cu Pandurii
nu avem nicio şansã“
Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat cã formaţia sa nu va putea obţine un rezultat bun contra campioanei Dinamo Bucureşti dacã jucãtorii vor repeta partida slabã cu Pandurii Tîrgu Jiu, cîştigatã cu 1-0. “Dacã vom juca împotriva lui Dinamo cum am fãcut-o cu Pandurii nu avem nicio şansã. Nu ne putem baza pe Stelea sã ne scoatã iar din situaţiile grele, nu putem sta într-un singur jucãtor“ a tunat Petrescu.
“Ne trebuie un şoc la echipã şi cred cã voi schimba 4-5 jucãtori din primii 11 pentru meciul cu Dinamo. De cînd a venit Zenga dinamoviştii sînt într-o formã foarte bunã, au înregistrat numai douã egaluri, în rest victorii pe linie. La meciul cu Poli Timişoara cred cã Dinamo a avut ghinion pentru cã echipa a avut ocazii mari. Au cîştigat toate meciurile în deplasare, în afara jocului cu CFR Cluj. E clar, Dinamo este favoritã, prin prisma lotului, prin felul în care Zenga a motivat jucãtorii“ a completat Petrescu.
Atenţionat cã şi Steaua a venit din postura de favoritã, dar a fost învinsã cu 1-0, Petrescu a replicat: “Era începutul campionatului, care pentru noi a fost foarte bun. Poate rezultatele noastre n-au fost pe mãsura jocului, mã refer la egalul de la Bistriţa, scor 2-2, la înfrîngerea de la Galaţi, 2-3, dar echipa evolua mult mai bine. Jucãtorii trebuie sã înţeleagã cã dupã modul în care au jucat cu Pandurii nu vor avea nicio şansã cu Dinamo. Ar fi pãcat, pentru cã ei pot mai mult“.
Partida dintre Unirea Urziceni şi Dinamo Bucureşti se va disputa miercuri, 31 octombrie, de la orele 15,00 şi va fi transmisã în direct de Naţional TV. (G. Şeitan)

Niciun comentariu: