vineri, 2 noiembrie 2007

Bătaie MM - Borcea!
Imediat după eliminarea lui Gomez, Mihai Stoica a urcat în loja dinamovistă, a sărit la Borcea, iar cei prezenţi au ripostat şi l-au dat afară în forţă. Scandal monstru la Urziceni. Înjurături, îmbrînceli şi pumni. Aceasta a fost scena din loja dinamovistă imediat după eliminarea lui Gomez, din minutul 42. Mihai Stoica, preşedintele Unirii, s-a dezlănţuit după ce jucătorul gazdelor a fost dat afară.A traversat terenul, îndreptîndu-se spre tribuna oficială. În drumul său i-a adresat un potop de înjurături lui Cristi Borcea. MM a intrat în tunel, iar apoi s-a dus direct la Borcea, în loja “cîinilor“. L-a înjurat pe el şi pe ceilalţi acţionari, sărind la gîtul preşedintelui executiv, moment în care s-a dat startul încăierării! Ceilalţi acţionari, printre care Walter, Turcu şi Neţoiu, au intervenit imediat, l-au îmbrîncit pe Mihai Stoica şi l-au dat afară din lojă. Aflat şi el în zonă, Victor Becali a intervenit şi el în conflict, încercînd să aplaneze scandalul.
MM a ieşit destul de şifonat din confruntare, iar restul partidei a urmărit-o tensionat. “Nu ştiţi comportamentul lui Mihai Stoica? Nu se face aşa ceva, să înjuri şi să te comporţi în asemenea hal. A fost mai rău decît ţigănie, e prima oară cînd păţesc aşa ceva pe un stadion din România. E normal să sară la bătaie, pentru că a fost la Steaua“, a acuzat la final Vasile Turcu. Acesta a mai comentat: “Îi mulţumesc lui Victor Becali că a aplanat conflictul. Mihai Stoica e un om nebun. Daca nu intervenea Victor, îl omora Borcea! Am respect faţă de domnul Bucşaru, dar nu merită să aibă asemenea oameni lîngă el“.
După meci, MM a admis că reacţia nervoasă a fost eronată! “Îmi pare rău pentru ce s-a întîmplat şi-mi cer scuze faţă de arbitru, care a luat o decizie corectă. Am avut senzaţia că Boştină a simulat, dar nu a fost aşa. Este pentru ultima oară cînd mai stau pe bancă sau lîngă bancă, fiindcă nu reuşesc să-mi cenzurez emoţiile în astfel de momente“, a spus Stoica.
“Ropotan trebuia eliminat“
Preşedintele Urziceniului, Mihai Stoica, a punctat după partidă că arbitrul Kovacs a avut, una peste alta, o prestaţie imparţială, dar ar fi trebuit să-l elimine şi pe dinamovistul Ropotan: “Jucătorul dinamovist a luat un cartonaş galben şi, pentru reacţia pe care a avut-o la acea decizie, merita şi al doilea avertisment. Se echilibra balanţa şi poate altfel se derulau lucrurile. Aţi văzut că, în final, chiar şi cu un om în minus, am pus mari probleme. De aceea vreau să le mulţumesc în mod special băieţilor pentru modul cum au jucat“.
“Neîncorporabili“
MM crede că, după rezultatele din ultimele etape, lupta din fruntea ierarhiei a rămas să se ducă între şapte formaţii pentru şase locuri: “Nu mai e concurenţă chiar ca la medicină, acum a rămas să ne batem să intrăm la electrotehnică. Mă tem însă că, în toată această concurenţă, noi sîntem consideraţi neîncorporabili“.

Niciun comentariu: