joi, 10 aprilie 2008

URZICENI - CFR CLUJ
Stimulent anti-CFR
de Dan Udrea (Gazeta Sporturilor)
Gigi Becali s-a întîlnit cu patronul Urziceniului, Dumitru Bucşaru, şi i-a oferit 300.000 de euro în cazul unei victorii diseară
Lupta pentru titlu aprinde şi mai tare disputa dintre Steaua şi CFR în finalul campionatului. Gigi Becali a promis o primă consistentă jucătorilor Unirii Urziceni în cazul unei victorii diseară în faţa liderului la zi al clasamentului.Patronul Stelei s-a întîlnit cu Dumitru Bucşaru, finanţatorul ialomiţenilor, şi l-a asigurat pe acesta că în afara bonusului pe care jucătorii lui Dan Petrescu îl vor primi din partea propriului club, el le va mai oferi încă 300.000 de euro.
Becali n-a recunoscut în mod public faptul că va recompensa Unirea, însă a admis că s-a văzut cu Bucşaru. "El stă în Pipera, ca şi mine, şi am vorbit despre meciul lor cu CFR. Cred că l-am convins să le ofere el prime de 300.000 de euro băieţilor, ca să fie foarte motivaţi. Oricum, dacă vor să joace în Europa, trebuie să bată", a declarat Becali.
Axa Neţoiu - Bucşaru - verii Becali
Intervenţia lui Gigi Becali, care a promis o recompensă substanţială Urziceniului, a fost facilitată şi de relaţia foarte bună şi apropiată pe care Ioan şi Victor Becali o au cu Dumitru Bucşaru. În plus, patronul Stelei ar fi apelat şi la Gigi Neţoiu, prieten şi partener de afaceri cu Bucşaru, pentru a-l îndupleca pe boss-ul Unirii să accepte banii ca motivaţie suplimentară pentru Mara şi compania.
„Dumitru Bucşaru e român adevărat şi va lupta împotriva CFR-ului şi pentru a ajuta un alt român adevărat, e vorba de Gigi Becali“
Gigi Becali

Niciun comentariu: