vineri, 19 septembrie 2008

HAMBURG - URZICENI 0-0
Petrescu: „Sînt nemulţumit“
Dan Petrescu nu se entuziasmează după remiza de la Hamburg şi spune că returul va fi mai greuAntrenorul Unirii Urziceni nu supralicitează rezultatul excelent obţinut pe terenul liderului din Bundesliga. "Dacă înaintea meciului consideram că scorul de 0-0 era bun pentru noi, acum, după joc, mă declar nemulţumit de remiza realizată. Ar fi fost un rezultat istoric dacă am fi cîştigat, aşa însă este doar un rezultat bun", a declarat exigentul Dan Petrescu. "Bursucul" l-a arătat cu degetul pe centralul turc, Firat Aydinus, dar nu aşa vehement cum o face în campionatul intern: "Meritam un penalty în prima repriză, dar una peste alta, arbitrajul a fost corect". Petrescu se gîndeşte deja la manşa secundă de peste două săptămîni: "În retur va fi mai greu, deoarece pornim de la 0-0, iar orice gol marcat de Hamburg valorează dublu". Tehnicianul liderului Ligii I a explicat şi de ce a fost mai liniştit, ca de obicei, pe bancă: "Nu m-am agitat atît de mult, probabil, din cauza costumului în care am fost îmbrăcat".
"Unirea ne-a pus probleme în prima repriză, dar în partea secundă ne-am creat mai multe ocazii. Bine că n-am luat gol şi sperăm să înscriem în retur şi să ne calificăm"
Martin Jol, antrenor Hamburg
"Urziceniul a făcut un meci senzaţional. Au prima şansă la calificare. Atunci cînd e seriozitate la echipă şi ai o conducere bună, vin şi rezultatele!"
Dumitru Dragomir preşedinte LPF

"Bild" ne laudă
Cotidianul german "Bild" a apreciat rezultatul obţinut de Unirea Urziceni în faţa liderului din Bundesliga: "Unirea a rezistat fără să primească gol la Hamburg printr-o mobilizare extraordinară. Deşi Hamburg a fost mai puternică şi a presat în majoritatea timpului, n-a reuşit să marcheze, lovindu-se de o foarte robustă echipă română. Peste două săptămîni, în retur, Hamburg nu mai are însă voie să irosească ocaziile avute joi seara, altfel riscă să rateze calificarea în grupe".

Niciun comentariu: