miercuri, 8 aprilie 2009

BUZĂU - URZICENI 1-5
Furibunzi
Elevii lui Dan Petrescu au făcut spectacol în Crîng şi au demonstrat că nu renunţă la un loc de Champions League

În partida de ieri, toţi buzoienii au părut resemnaţi cu o viitoare retrogradare. De la suporteri, sosiţi în număr foarte mic, şi pînă la fotbaliştii care au intrat pe teren. De partea cealaltă s-a aflat o echipă care a fructificat aproape fiecare ocazie pe care şi-a creat-o. Cel care a deschis show-ul a fost Bilaşco (5). Atacantul a finalizat la colţul scurt o minge ricoşată dintr-un coechipier. Echilibrul s-a rupt definitiv în minutul 24, cînd Mera a scos o minge cu mîna de pe linia porţii şi a fost eliminat. Pădureţu a transformat cu siguranţă penalty-ul, iar după numai un minut a fost rîndul lui Rusescu să înscrie cu un şut senzaţional din afara careului. Tot pînă la pauză, Bilaşco l-a lobat inteligent pe Mincă (35), iar Sanchez a reuşit golul de onoare din lovitură liberă (42) la care Arlauskis a apreciat greşit traiectoria mingii.
În partea secundă, Unirea nu a mai forţat, fiind cu gîndul deja la şocul cu Rapid, de runda viitoare, iar Gloria n-a putut. Apostol a marcat totuşi golul cinci în prelungiri, după ce Sandu le lăsase pe gazde în nouă.

"Nici măcar CFR şi Dinamo nu au bătut la o aşa diferenţă la Buzău. Nici în cele mai frumoase vise ale mele nu mă aşteptam să avem 4-0 după 35 de minute!"
DAN PETRESCU, antrenor Urziceni
"Nu mi se pare normal ca Buzăul să joace cu Timişoara cu o echipă, iar cu noi cu alta. Ştiu că sîntem în luptă directă cu Timişoara, dar nici aşa, să le spună ei pe cine să bage în teren"
DAN PETRESCU, antrenor Urziceni
"Dacă Federaţia vrea să pună alt selecţioner, eu aştept!"
DAN PETRESCU, antrenor Urziceni

Niciun comentariu: